Natuurlijk blijven wij graag in contact!

Stuur ons een bericht

5 + 3 =

Contact details

Telefoon

015-2561859

Adres

Zuideindseweg 56/C
2645BH Delfgauw

Email

info@responsibletogether.com

Veel gestelde vragen aan ons…

Wij krijgen veel vragen over allerlei onderwerpen. Hieronder kun je alvast een paar antwoorden vinden…

Ik vind het lastig om een begin te maken met verduurzamen. Waar moet ik beginnen?
Alle begin is uiteraard moeilijk, maar realiseer je dat iedere stap die je zet er één is. Wij vinden het belangrijk dat je bewuste keuzes maakt in het dagelijks leven en dat kan op ieder gebied. Pak wat vaker de fiets in plaats van de auto, denk twee keer na voordat je iets koopt en beoordeel of je hier écht iets aan hebt. Impulsaankopen verdwijnen meestal sneller op de afvalhoop dan aankopen waar goed over nagedacht is. Daarnaast kan je natuurlijk ons platform Consuming for Good bezoeken om te kijken of wij een duurzaam alternatief aanbieden voor jouw oplossing of behoefte. Succes met jouw pad richting een duurzamere toekomst.
Hoe kan ik als ondernemer mijn duurzame producten of diensten verder onder de aandacht brengen en een groter deel van de markt bereiken?
Allereerst zijn wij er blij mee dat jij als ondernemer bewust het pad van duurzaamheid kiest. Wij komen graag in contact met jou om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen ondernemers op diverse manieren ondersteunen waardoor jij harder kunt groeien en jouw ambities waar kan maken. Als Responsible Together coachen wij ondernemers in hun scale up fase, beschikken wij over een netwerk aan contact met kennis op diverse vlakken die nodig zijn in de groeifase van jouw onderneming en staan we daarnaast in direct contact met de consument door middel van ons eigen platform Consuming for Good, waarop jouw producten vertegenwoordigd kunnen zijn indien zij aan de juiste voorwaarden voldoen. Neem gerust contact met ons op zodat we samen de beweging naar een duurzamere samenleving kunnen versterken.
Ik heb een leuk en duurzaam product ontdekt dat mij zeer bevalt en zou ook anderen hier graag op willen wijzen. Hoe kan ik dit het beste doen?
Wij proberen als Responsible Together open te staan voor alle input van iedereen om zodoende een beweging in gang te zetten naar een versnelde duurzamere samenleving. Wij beschikken over diverse mogelijkheden om anderen te informeren zoals onze community op Facebook en Instagram, wij kunnen een blog posten op onze website, maar wij leggen graag contact met het bedrijf om te kijken of we het product ook kunnen aanbieden op ons platform Consuming for Good. Dus meldt het ons en wij zullen jouw informatie met alle plezier delen.
Ik zou graag ook mijn kennis delen op het gebied van duurzaamheid. Staan jullie hiervoor open?
Natuurlijk is iedereen welkom om een bijdrage te leveren aan het in gang zetten van de beweging richting een duurzamere samenleving. Ons platform is hier uitermate geschikt voor en is ook om deze reden opgericht. Heb jij ervaring of specifieke kennis die je graag zou willen delen met ons publiek neem dan gerust contact met ons op of schrijf een leuke blog en stuur deze naar info@responsibletogether.com en dan kijken wij of dit aansluit bij onze community en zullen we dit publiceren op onze social media kanalen en websites. We kijken uit naar jouw inbreng!

Zoek contact

Zuideindseweg 56/c
2645BH Delfgauw
Nederland

+31 15 256 18 59

info@responsibletogether.com

.

Zeg hallo :)